Nízkoenergetické bydlení v přírodě a přesto v Praze – i to je možné!

Trendy současného světa bydlení jsou jasné. Roste poptávka po nízkoenergetickém bydlení. Stále více jsou také poptávány byty a domy s moderně řešeným interiérem, který poskytuje dostatek místa pro celou rodinu či domy v okolí Prahy. Právě na tyto hlavní požadavky se snaží reagovat velké developerské společnosti. Vznikají nové projekty, které mohou tuto poptávku dokonale splnit. Mezi nejlepší z nich patří projekt Nové byty Praha 9. Nabízí totiž netradiční řešení…

Zkušenosti jsou na první pohled zřejmé

Projekt  Nové byty Praha 9 v Dolních Počernicích realizuje developerská společnost Sekyra Group Real Estate, která na českém ale i slovenském realitním trhu působí již 18 let. Za dobu své působnosti dokázala zrealizovat celou řadu zajímavých projektů. Celkově se jedná o více než 7 000 bytů a další stále přibývají. Jedním z nich je právě projekt nízkoenergetického bydlení v Dolních Počernicích, který nabídne všechny vymoženosti současné doby.

03_sekyragroup_01

Nízkoenergetické bydlení v přírodě jako splněný sen

V rámci projektu vznikají tři dvojice nízkoenergetických domů, ve kterých bude k dispozici celkem 53 moderně řešených bytů. Domy mají podobu jednoduchých kvádrů o rozměru 17,2 x 15,2 m a výšky 9,7 m od podlahy 1.NP a mají poslední 3.NP na jižní fasádě odstoupené na hloubku 1,75m. Jsou tedy i zajímavé na pohled. Díky tomuto projektu dostává bydlení v Praze nový rozměr. Domy totiž splňují všechny vysoké nároky, které jsou na nízkoenergetické bydlení kladeny. Domy mají zvýšenou teplenou izolaci obvodových konstrukcí, jsou zde také použita okna s šestikomorovým rámem a se zasklením trojsklem. Právě díky tomu mohou poskytnout výhody v podobě ušetřených nákladů na bydlení. Byty v Dolních Počernicích se tak mohou stát splněným snem pro každého, kdo chce bydlet nízkoenergeticky v blízkosti Prahy a přesto v krásné přírodě.

03_sekyragroup_02

Zajímavá lokalita jako bonus

Nejen podoba domu a bytu dělá bydlení dokonalým, to u Sekyra Group dobře vědí a tímto projektem to mistrně dokazují. Místo, kde se byty nachází – Dolní Počernice, totiž nabízí krásnou přírodu a klid. Jsou tak skvělým místem, kde si můžete užít odpočinek po rušném dni ve městě. Kvalitu bydlení zde zvyšuje i kompletní občanská vybavenost. Přímo v obci najdete poštu, banku, kavárny i obchody. Děti zde mohou navštěvovat místní mateřskou i základní školu. Dolní Počernice jsou skvělé i svou polohou. Do centra Prahy je to odsud pouhých 10 km. Dobrá je i dopravní obslužnost – spojení MHD přímo na stanici metra Černý most.

Čekání se nemusí vyplatit

O nové byty na prodej v Praze je velký zájem, nevyplácí se tedy na nic čekat. Ty nejlepší byty velmi rychle mizí. Takže pokud chcete spokojené bydlení i vy, jednejte včas. I pro vás můžou být projekty od Sekyra Group tím správným řešením.